Skip to content
Alegeri Puterea Știrilor Video

Tabla de şah a alegerilor prezidențiale. Norica Nicolai a dezvăluit NUMELE posibilului candidat al coaliției

psnews.ro

Eurodeputatul Norica Nicolai, vicepreședinte al grupului ALDE din Parlamentul European, a fost cel mai recent invitat al ediției video ”Puterea Știrilor”.

În cadrul interviului, europarlamenatrul român a vorbit și despre posibilitatea ca PSD-ALDE să aibă un candidat comun la prezidențiale.

Cred că este o decizie înțeleaptă dacă Liviu Dragnea ar continua să o susțină(n.r-candidat comun la prezidențiale). Trebuie să ne gândim clar la profilul persoanei. Nu cred că în acest moment orice politician cu ambiții prezidențaile se poate califica pe nevoile românilor. Noi avem clar nevoie de un alt tip de președinte. După Traian Băsescu și Klaus Iohannis, amândoi personalități diferite care au marcat istoria acestei țări, negativ, din păcate, și nu mi-aș fi dorit lucrul acesta, avem nevoie de un președinte care să aibă echilibru, echidistanță, să nu încerce să își privilegieze în primul rând interesele de partid, așa cum s-a întâmplat tot timpul. Să nu încerce să utilizeze pârghii politice pentru a-și controla adversarii, să aibă înțelepciunea de a dialoga cu Guvernul pentru că nu mai avem nevoie de conflict. (…)

Fără îndoială, eu cred că experiența politică a lui Tăriceanu, felul lui de a fi, îl califică pentru un acces la candidatură”, a declarat Norica Nicolai la Puterea Știrilor

Întrebată dacă ALDE ar susține la prezidențiale un candidat comun care să vină din interiorul PSD, europarlamentarul a replicat:

”N-aș putea să vă spun. Mă uit în ambele partide și caut profile. Pentru mine certitudinea există, dar nu exclud un dialog, iar asta vom analiza în interiorul coaliției”.

 

1 comentariu la “Tabla de şah a alegerilor prezidențiale. Norica Nicolai a dezvăluit NUMELE posibilului candidat al coaliției

  1. A VANDUT PREA MULT DIN ROMANIA ,RECENT A DAT GAZELE DE POMANA ,NU S-a OPUS NICIODATA TAIERII PADURILOR ,CU SIGURANTA NU VA
    CASTIGA ! SINGURUL CARE VA CASTIGA ESTE TUDOREL TOADER LA UN SCOR FOARTEMARE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *