Skip to content
Puterea Știrilor Video

Tabla de șah a prezidențialelor: pe cine aruncă Victor Ponta în lupta pentru Cotroceni

psnews.ro

Președintele PRO România, ex-premierul Victor Ponta, invitat în studioul PSnews.ro, a vorbit despre un alt moment așteptat al acestui an: alegerile prezidențiale. Întrebat dacă în cadrul formațiunii politice s-a discutat cine ar putea fi candidatul PRO România la alegerile prezidențiale din toamnă, Victor Ponta a declarat că ”sunt doi – trei oameni” cu care ”s-ar mândri să facă campanie la prezidențiale”.

Totodată, ex-premierul a adăugat: „candidatul nostru sau candidata noastră va fi o personalitate destul de cunoscută, pro-europeană”.

Sunt doi sau trei oameni în PRO România cu care chiar m-aș mândri să fac campanie la prezidențiale. E foarte greu cu un partid mic. Chiar dacă o să luăm 10%, tot suntem un partid mic. N-ai primari, n-ai consilieri, n-ai toate structurile necesare, dar trebuie să existe un candidat de centru-stânga. De centru-drepta va fi domnul Klaus Iohannis, Tăriceanu, nu știu dacă mai candidează domnul Cioloș. În partea stângă nu va fi nimeni, pentru că Dragnea nu este un candidat de stânga. Dragnea este practic un Vadim Tudor cu structuri. El a și promovat toate temele pe care le promovează Viktor Orban, Salvini, Marin Le Pen.

Candidatul nostru sau candidata noastră va fi o personalitate destul de cunoscută, pro-europeană”, a declarat Victor Ponta, la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *