Skip to content
Societate

Tabloidele britanice: Românul ucis la Londra a murit protejând clienții bogați de la o petrecere ”sălbatică”

antena3.ro

Tudor Simionov, românul înjunghiat mortal la Londra în noaptea de Revelion, a murit protejând clienții bogați de la o petrecere exclusivistă, anunță tabloidele britanice.

Petrecerea din Park Lake era una ”sălbatică”, unde ”totul era disponibil”, iar invitații plătiseră sume cuprinse între câteva sute și câteva mii de lire pentru o masă.

Organizatorul, autointitulatul Lord Edward ”Fast Eddie” Davenport, este un nume cunoscut în lumea mondenă britanică, celebru fiind pentru petrecerile de pomină pe care le organizează, dar și pentru activitatea sa infracțională, britanicul ispășind o condamnare pentru fraudă.

Tudor Simionov se afla în interiorul clădirii, în momentul în care afară a izbucnit scandalul. Un grup de nouă sau zece persoane au încercat să pătrundă în interior, fiind opriți de personalul de securitate de la intrare.
Una dintre tinerele care lucra ca hostess la eveniment a fost instruită să închidă ușile, moment în care grupul de turbulenți i-a atacat pe cei din staff. Una dintre fete a fost rănită cu un cuțit, la fel și doi dintre bodyguarzi. Tudor a sărit să își protejeze colegii și invitații de la petrecere, iar o parte din altercație a fost surprinsă de un trecător, potrivit antena3.

Românul de 33 de ani este filmat cum împarte lovituri, reușind să doboare mai mulți agresori. Filmarea se oprește brusc, probabil cu câteva momente înainte ca Tudor să fie înjunghiat în piept.

”A intrat plin de sânge și l-am dus la baie, căutând ceva să opresc sângerarea. Cred că era în șoc, a murit în brațele mele, după aproximativ un minut” a povestit unul dintre colegii românului.

Prostituate și clienți bogați, la petrecerea de Revelion

”Eddie a adus o groază de prostituate de lux, erau și mulți dintre vechii lui clienți acolo” a precizat o sursă anonimă pentru Daily Mail.

Mai mulți locatari din zonă au povestit că înainte de incident, din clădire ieșeau și intrau frecvent ”tinere îmbrăcate sexy sau doar în lenjerie intimă”, iar că evenimentul părea unul ”cu evidentă temă sexuală”.
Tommy Mack, un promoter de cluburi din Londra, a declarat că Edward Davenport a fost organizatorul petrecerii, la care au participat ”prinți arabi, oameni plini de bani, tinere frumoase și care au plătit mii pentru o masă la petrecere”.

Avocatul lui Davenoport a negat informațiile și a refuzat să spună clar dacă la petrecere se afla sau nu și clientul său.

2 comentarii la “Tabloidele britanice: Românul ucis la Londra a murit protejând clienții bogați de la o petrecere ”sălbatică”

  1. Daca esti smardoi poti sa traiesti bine, dar ls fel de probabil este ca poti sa sfarsesti si cu un cutit sau un glonte infipte in piept. Asta e riscul meseriei, in viata nimic nu e intamplator, dumnezeu sa-l ierte !

  2. Riscanta meserie! Multi muncesc ptr niste bani dar nu stiu pericolul care al au,degeaba sint mari si musculosi,cutitul si cartusul intra 😐
    Dumnezeu Sal Ierte🙏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *