Skip to content
Arad Caraș-Severin

Tăierea cablurilor din Timişoara a afectat şi inspectoratele şcolare din Arad şi Caraş-Severin

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, Aura Danielescu, a anunţat, joi, că şi inspectoratele şcolare din Arad şi Caraş-Severin sunt afectate de tăierea cablurilor de pe stâlpi de la Timişoara, astfel că toate cele trei judeţe nu pot participa la o videoconferinţă organizată de Ministerul Educaţiei.

Potrivit inspectorului-şef al ISJ Timiş, Aura Danielescu, tăierea cablurilor de pe stâlpi a dus la distrugerea conexiunii speciale cu Ministerul Educaţiei.

Danielescu a spus că şi judeţele Arad şi Caraş-Severin au fost afectate şi nu au putut intra în direct cu Ministerul Educaţiei.

„Videoconferinţa de azi (joi – n.r.) cu Ministerul Educaţiei nu o putem ţine din cauza cablurilor tăiate. Sunt afectate şi judeţele Caraş-Severin şi Arad. Tot din această cauză. Şi aceste inspectorate aveau legături ce plecau de la noi. Aveam de discutat subiecte importante pentru această perioadă. Nu ştiu cum se descurcă acum colegii de la Caraş-Severin şi Arad, noi am rugat Bihorul să pună telefonul lângă microfonul terminalului şi ascultăm aşa”, a declarat Aura Danielescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *