Skip to content
Societate

Tăierile de salarii sunt ”inevitabile”, susține Mihai Daraban (CCIR): E nevoie de o resetare administrativă a României

Inquam Photos / Alexandru Busca

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), a declarat, pentru PS News, că înghețările și, ulterior, tăierile de salarii în sistemul bugetar sunt ”inevitabile”, din cauza deficitului bugetar. Daraban susține că soluția ar fi trecerea de la 42 de județe la 15, ceea ce ar scădea substanțial cheltuielile administrative ale statului.

”Eu cred că va fi inevitabil (înghețarea și tăierea salariilor în sistemul bugetar – n.r.), pentru că deficitul de cont curent, deficitul balanței financiare cunosc niște creșteri accentuate și atunci se va ajunge la austeritate în domeniul bugetar.

Văd că domnul Boc ne plagiază. Noi suntem cei care am susținut resetarea administrativă a României și transformarea din 42 de județe în 15 județe, practic scăderea cheltuielilor administrative ale statului. Noi asta o spunem de 5 ani, dar ne-a preluat și domnul Ponta, acum văd că ne preia și domnul Boc, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Sper să se ajungă la fapte”, a spus Mihai Daraban.

1 comentariu la “Tăierile de salarii sunt ”inevitabile”, susține Mihai Daraban (CCIR): E nevoie de o resetare administrativă a României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *