Tal Chaimi, românul ținut ostatic de Hamas în Fâșia Gaza, a murit

Sursă foto: The times of Israel

Tal Chaimi, românul ținut ostatic Fâșia Gaza, a fost declarat decedat. El ar fi fost ucis de Hamas în același timp în care au fost uciși alți oameni răpiți din kibbutzul pe care îl fondase străbunicul bărbatului de la Buzău.


Din primele informații, el ar fi ucis de Hamas în același timp în care au fost uciși alți oameni care au fost răpiți din kibbutz.

Familia lui a fost anunțată miercuri seară. Tal avea 41 de ani și a fost ținut captiv de Hamas timp de 68 de zile. Cu doar trei luni în urmă, Tal și-a pierdut mama, Esti, după o luptă cu o boală gravă. El avrea trei copii – gemeni, de 9 ani, și un băiat de 6 ani, potrivit mako.co.il.

Românul luat prizonier de teroriștii Hamas a fost răpit din kibbutzul pe care îl fondase străbunicul lui de la Buzău, venit în Israel după cel de-al Doilea Război Mondial. Localitatea este la 4 kilometri de Fâșia Gaza și la 9 kilometri de Egipt.

În octombrie, soția lui a venit în țară ca să ceară guvernului de la București să se implice pentru eliberarea soțului său. Ea spunea atunci că și-a pregătit copiii pentru ce este mai rău.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL