Skip to content
Constanța Societate

Tânăr de 25 de ani, împuşcat în picior, după ce atacase un poliţist

news.ro

Un bărbat de 25 de ani din Iaşi, mascat şi înarmat cu două cuţite, a fost prins de poliţiştii constănţeni în noaptea de joi spre vineri, după o urmărire de mai bine de un kilometru, acesta refuzând să se oprească şi agresând un poliţist. În cele din urmă, un poliţist a folosit armamentul din dotare, împuşcându-l pe agresor în picior. El a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03.00, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari, în timp ce se afla în desfăşurarea activităţilor de serviciu, pe strada Albinelor din oraş, a observat două femei şi doi bărbaţi, care alergau şi strigau după ajutor, reclamând verbal faptul că ar fi urmărite de o persoană necunoscută.

Poliţiştii au recunoscut persoana în cauză, care avea faţa acoperită cu o mască, iar în mâini ţinea două cuţite. La vederea patrulei, agresorul a fugit în direcţia opusă, moment în care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, pe mai multe străzi din oraşul Năvodari, atât pedestru, cât şi cu autospeciala de poliţie.

După aproximativ un kilometru, persoana în cauză a fost depistată intrând într-un gang. În timp ce unul dintre poliţişti l-a urmărit pedestru, colegul acestuia a blocat cu autospeciala de poliţie aleea Ghioceilor, din proximitatea unei pieţe, moment în care agresorul a fost împiedicat în a-şi continua deplasarea. Poliţistul a procedat la somarea persoanei, în repetate rânduri, să se oprească, însă, la un moment dat, aceasta l-a atacat pe poliţist, manifestând un comportament periculos”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

În cele din urmă poliţistul a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de armă asupra persoanei, aceasta fiind rănită în zona picioarelor, motiv pentru care poliţistul a solicitat un echipaj de ambulanţă. Până la sosirea echipajului, victimei i-a fost acordat primul ajutor de către poliţist, scrie news.ro.

Bărbatul  are 25 de ani şi este din municipiul Iaşi şi a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *