Skip to content
Dolj Știri locale

Tânăr german care avea un cuţit de 28 de centimetri, imobilizat de un poliţist în timpul liber, într-un centru comercial din Craiova

Un cetăţean german în vârstă de 22 de ani, care avea la el un cuţit de 28 de centimetri şi se afla într-un centru comercial din Craiova, a fost imobilizat, marţi, de un poliţist aflat în timpul liber, până la sosirea unui echipaj la faţa locului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, marţi, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un agent de pază despre faptul că în incinta unui centru comercial din Craiova se afla un bărbat, îmbrăcat până la bust, existand posibilitatea ca acesta să aibă la el un cuţit, informează news.ro.
Până la sosirea unui echipaj la faţa locului, bărbatul respectiv a fost deja imobilizat de un poliţist aflat în timpul liber.
În urma controlului corporal făcut de poliţişti, asupra bărbatului respectiv a fost găsit un cuţit cu lungimea de 28 de centimetri.
Oamenii legii au stabilit, după verificări, că bărbatul are 22 de ani şi este cetăţean german.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *