Skip to content
Politică Video

Tânărul antreprenor Gabriel Baba dezvăluie secretul unei afaceri de succes: Prioritatea noastră sunt clienții! EXCLUSIV

Miercuri, Gabriel Baba, reprezentant al tinerei generații de antreprenori din România – CEO al companiei DHC –  a fost invitatul emisiunii Puterea Știrilor, moderată de către jurnalista Marinela Angheluș.

În prima parte a emisiunii, discuția s-a desfășurat în jurul tânărului Gabriel Baba și al companiei al cărei CEO este.

Astfel, Gabriel s-a prezentat ca fiind „un tânăr smerit, cu speranță într-un viitor mai bun, care încearcă în fiecare zi să devină mai bun decât a fost ieri. Și am un vis. Visul meu este să văd România între primele 15 țări într-o Uniune Europeană unită și puternică. Sunt antreprenor, urmez cursurile Academiei de Studii Economice, Facultatea Finanțe-Bănci, mă pregătesc să devin finanțist la bază. Și totodată urmez un curs la Cambridge Business Academy. Am fost voluntar în diferite organizații de tineret și studențești și am acut ocazia să lucrez în administrația publică centrală, o scurtă perioadă de timp, însă m-am concentrat foarte mult a înțelege cum funcționează o astfel de administrație și a încerca să găsesc problemele de care lumea se tot plânge”.

În ceea ce privește compania pe care a înființat-o împreună cu un prieten, Gabriel Baba a spus că aceasta „este specializată în managementul documentelor și în soluții de tehnologie. O definesc ca pe o companie care încearcă să aducă un pus de valoare în societate. După cum bine se observă, am încercat să distribuim riscul operațional. Activăm în două sectoare diferite, însă care au o legătură logică între și mai mult de atât se susțin una pe cealaltă. Acest lucru, desigur, creează și dezavantaje precum muncă mai multă, în a gestiona aceste două profile de activitate, însă și avantaje pentru că atunci când nu merge unul, merge celălalt și întotdeauna se pot susține unul pe celălalt”.

Legat de valorile pe care compania sa se bazează, tânărul susține că „responsabilitate este una din valorile noastre de bază”, dar nu uită nici de „încrederea pe care o oferim clienților noștri și pe care desigur încercăm să o dezvoltăm, integritatea, fără încredere nu poate să existe integritate și excelența, prin soluțiile pe care le oferim clienților noștri.

Actualmente, prioritatea principală a companiei sunt clienții.

Datorită lor existăm și datorită lor putem să ne dezvoltăm”, a spus tânărul antreprenor.

Chestionat în legătură cu poziția pe care o are compania în ceea ce privește concurența, Gabriel a declarat că sunt susținători ai parteneriatelor: „dorim să găsim parteneri care împărtășesc aceleași valori ca și noi și împreună să oferim soluții care să ne ofere o viață mai simplă și mai frumoasă”.

Cum orice  afacere pornește de la o idee, Baba a zis că în cazul companiei al cărei CEO este, totul a pornit de la o necesitate.

Pe când lucram în cadrul unei administrații centrale, am realizat ce probleme mari există în managementul documentelor. Am pus mai multe întrebări și am început să mă documentez pe ce înseamnă managementul documentelor și am ajuns la concluzia că este o mare provocare pentru fiecare companie și pentru fiecare instituție. Astfel, am început să găsim soluții pentru a pune bazele acestei companii pentru a oferi servicii de înaltă calitate și pe parcurs a apărut și necesitatea de a dezvolta produse tehnologice pentru managementul documentelor. În momentul de față, în cadrul companiei lucrăm mai multe persoane, în mai multe regiuni ale țării și ne dorim să atragem și un investitor, un fond de investiții care să ne permită o dezvoltare accelerată, poate în diferite regiuni în afara țării”, a declarat Gabriel Baba.

 

 

 

 

1 comentariu la “Tânărul antreprenor Gabriel Baba dezvăluie secretul unei afaceri de succes: Prioritatea noastră sunt clienții! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *