Tânărul care a intrat în Spitalul Floreasca pentru a căuta droguri, rămâne în arest preventiv

Sursa foto: Maru

Tânărul Tudor Duma, cunoscut sub numele de Maru, care s-a filmat când a intrat în Spitalul Floreasca pentru a căuta medicamente cu care să se drogheze, rămâne în arest preventiv. Și în cazul celorlalți doi tineri din dosar, magistrații Curții de Apel București au respins contestația la măsura arestului.

„(…) respinge ca nefondate contestațiile formulate de inculpații Constantin Costin Anton, Constantin Ștefan Ciprian și Duma Tudor împotriva încheierii din data de 15.09.2023 pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, Secția I Penală, în Dosarul 27496/3/2023”, este decizia pronunțată, vineri seară, de magistrații Curții de Apel București.

Sentința este definitivă.

Maru face parte din cercul lui Vlad Pascu, autorul accidentului din data de 19 august de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața.

Pe 14 septembrie, Maru a postat pe o rețea de socializare momentul când a intrat în Spitalul Floreasca pentru a căuta medicamente cu care să se drogheze.

A doua zi, atât el cât și ceilalți doi tineri din dosarul de trafic de droguri extins de la Vlad Pascu au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: