Tânărul care a provocat accidentul din 2 Mai era dependent de droguri. Fusese dus în Olanda pentru tratament

drogat accident
foto: captura video

Tânărul de 19 ani acuzat că s-a urcat drogat la volan și a provocat accidentul mortal din 2 Mai făcea parte dintr-un grup de consumatori de droguri, iar tatăl lui l-a dus în Olanda ca să scape de pericolul stupefiantelor, potrivit unor informații obținute în exclusivitate de Digi24.

Tânărul făcea parte dintr-un grup de consumatori de droguri și tatăl său îl dusese în Olanda pentru tratament. Mai mult, anul trecut el a mai fost cercetat de procurori pentru deținere de droguri. Anchetatorii au decis însă închiderea dosarului.

Judecătorii au confirmat hotărârea chiar la începutul anului. Suspectul se mutase alături de tatăl lui în Olanda. Tată a vrut să îl separe de grupul de tineri cu care consuma droguri.

Mutarea în străinătate nu l-a ajutat însă, așa că după ce s-au întors în România au reapărut problemele. Zilele acestea, tânărul venise la Constanța cu tatăl lui care trebuia să își facă niște analize medicale. Bărbatul își rugase fiul să stea departe de probleme.

După accidentul din 2 Mai, tânărul a ieșit pozitiv pentru trei tipuri de droguri. Totodată, în trecut, el a mai avut reclamații la Poliție din cauza petrecerilor zgomotoase pe care le organiza în București.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: