Tănase Stamule: Românii nu vor trimite niciodată un PSD-ist la Cotroceni

foto: Tanase Stamule

Tănase Stamule a postat pe Facebook un mesaj la adresa lui Sorin Grindeanu spunând că „românii nu vor trimite niciodată un membru PSD la Cotroceni”.  Stamule declară că au fost incapabili să obțină rezultate electorale notabile în județ, clasându-se constant pe locul al treilea.

„Sorin Grindeanu și domnul Minimis din fruntea Camerei Deputaților au păstorit de mai mulți ani organizația PSD Timiş, unde au reuşit de mulți ani să iasă intotdeauna pe locul 3. Disperați că nu își puteau justifica pozițiile de la Bucureşti din cauza lipsei de rezultate din Timiş s-au făcut preş în fața PNL ca să spună că au câştigat şi ei ceva. Acum, îmbătat de falsul rezultat electoral şi cu spatele îndoit de sacii cu asfalt cărați prim țară pentru a stimula campania PSD, domnul Grindeanu dă minte politică uitând să se privească în oglindă pentru a-şi vedea adevarata măsură electorală.
Stați liniştit domnule Grindeanu, românii nu vor trimite niciodată un PSD-ist la Cotroceni iar dumneavoastră, după ce veți înțelege asta, o să redeveniți un personaj obedient, inspid, inodor şi incolor, aşa cum v-ați consacrat în politică.” a scris Stamule pe pagina lui de Facebook 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: