Tandem Horia Constantinescu – Decebal Făgădău pentru alegerile locale din Constanța: Unde-s doi puterea crește

Sursa foto: Facebook/ Horia Constantinescu

”Pentru că ne plac diminețile, pentru că ne place cafeaua fierbinte, pentru că ne plac proiectele de viitor, pentru toate acestea cu Dumnezeu înainte! Era să uit, și pentru că învățăm din greșelile trecutului! Unde-s doi puterea crește, dar depinde și cine sunt ăia doi și la ce folosește puterea crescută!” a scris Horia Constantinescu, președintele ANPC, pe Facebook

Al doilea menționat este chiar Decebal Făgădău, fost primar al Constanței.

Astăzi, la două zile de la acea fotografie, Horia Constantinescu a apărut în presa locală, unde e dat drept posibil candidat PSD la Primăria Constanța, în baza unui tandem cu Decebal Făgădău. El a spus, referitor la garanția tandemului Constantinescu – Făgădău: ”Atât timp cât vom stabili bărbătește lucrurile pe care avem de făcut și ce obiective avem comune, eu consider că fiecare dintre noi și-a luat suficient de multe palme și mângâieri pe creștet încât să fi învățat ceva. Nu ne mai permitem să gafăm, nu ne mai permitem să greșim pentru că acum decontăm modul în care ne uităm în ochii copiilor noștri. Fiul meu este un fin judecător a tot ceea ce fac. Astăzi facem ceva pentru copiii noștri”.

Anterior, în presă apăruse speculația că Decebal Făgădău s-ar pregăti pentru Primăria Constanța, iar Horia Constantinescu pentru Consiliul Județean.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: