Skip to content
Politică

Tăpălagă îi dă replica lui Dragomir: Mor cu dinții în gâtul vostru!

obiectiv.info

Jurnalistul Dan Tăpălagă reacționează la noul scandal declanșat de fostul colonel SRI Daniel Dragomir, care îl acuză pe el, pe Dan Turturică și Sorina Matei de a fi ofițeri acoperiți .

„Scopul acestor acuzații este, repet, compromiterea, denigrarea, intimidarea tuturor celor din justiție, politică sau presa care nu susțin cauza borfașilor, le-au investigat afacerile murdare și încă se încăpățâneaza să apere interesul public”, reacționează Tăpălagă.

Tăpălagă, patron al agenției Hotnews.ro crede că noua serie de acuze lansate în spațiul public este legată de faptul că toți cei coalizați în jurul afacerii Tel Drum căută o nouă modalitate de a-și discredita adversarii.

„Mai au putin si proclama oficial Romania stat mafiot. Acum ori niciodata!Incepe sa doara Tel Drum, Pablito? Frige?

O sa le spun asa, lui Pablito si armatei lui de orci: voi muri cu dintii infipti in gatul vostru. Promit sa fac tot ce-mi sta in putere sa arat publicului cum il jefuiti, manipulati si batjocoriti in fiecare zi. Adevarul e de partea mea, minciuna de a voastra”, scrie Dan Tăpălagă într-un text publicat pe pagina sa de Facebook.

Ex-colonelul SRI Dragomir a fost prezent într-o emisiune TV în care a vorbit despre jurnaliștii care ar fi fost racolați de serviciile secrete, numele lui Tăpălagă fiind menționat în acest context. Jurnalistul spune însă că aceasta este o veche metodă a decridibiliza o persoană pusă în practică de serviciile de informații, politicieni și o parte a presei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *