Skip to content
Politică

Țapardel caută parteneri pentru UE chiar și în Orientul Mijlociu. Întâlnire cu demnitari din Oman

claudia-tapardel.ro

Europarlamentarul PSD Claudia Țapardel a prezentat, pe pagina oficială de Facebook, vizita în interes de serviciu în Sultanatul Oman.

Social-democrata spune că scopul deplasării este de a crea o mai bună legătură între Uniunea Europeană și această țară din sud-estul Peninsului Arabe, ”dar și de a stabili un dialog politic mai strâns între cele două părți pe probleme ce țin de securitate și economie”, conform postării de pe pagina de Facebook a europarlamentarului.

Mai mult decât atât, Claudia Țapardel a mai declarat că s-a întâlnit atât cu Ministrul Afacerilor Externe ale Omanului, Excelența Sa Yousef bin Alawi bin Abdullah (cu care a discutat probleme de securitate), dar și cu Președintele Consiliului de Stat, Dr. Yahya Mahfoodh Al Manthri, și Președintele Consiliului Shura, Khalid bin Hilal Al Mawaly, cu care a abordat probleme de educație și cultură.

În încheiere, europarlamentarul social-democrat Claudia Țapardel a afirmat că o altă vizită de pe listă este programată ”în orașul-port Duqm pentru o discuție cu reprezentanți ai companiilor de petrol din Oman”.

Citiți postarea integrală AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *