PSnews

Recent

Tărăboi în București: administratorul unui târg ilegal a LOVIT un polițist local

ziare.com

A fost tărăboi în București după ce administratorul unui târg ilegal a LOVIT joi un agent de Poliție Locală.

S-a întâmplat în Sectorul 5 al Capitalei, bărbatul fiind acum cercetat de poliţiştii Secţiei 18 pentru ultraj, conform reprezentanţilor primăriei locale, citați de Ziarul Financiar.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de joi, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 5 şi angajaţi ai Societăţii de Amenajare, Edilitare şi Salubrizare au dezafectat târgul care funcţiona ilegal la intersecţia străzilor Progresului cu Năsăud.

„Somat în multiple ocazii, agentul economic care a subînchiriat de la proprietar suprafaţa, desfăşurând aici activităţi comerciale, nu s-a conformat termenelor acestora, continuând să încalce normele de salubrizare, disciplină în construcţii şi pe cele care impun practicarea unui comerţ civilizat”, arată Primăria Sectorului 5.

În consecinţă, primarul Daniel Florea a semnat dispoziţia de dezafectare, acţiunea demarând joi dimineaţă, iar costurile aferente realizării urmând să fie recuperate de la administratorul respectivului târg.

 

Cât privește agresiunea afaceristului față de un polițist, edilul PSD a precizat că este al doilea astfel de incident din ultimele mai puțin de 7 zile.

„Este cel de-al doilea astfel de incident, produs în mai puţin de o săptămână, după ce alt echipaj al Poliţiei Locale a fost atacat cu un cuţit de posesorii unui vehicul cu tracţiune animală ridicat de pe drumurile publice. În cazul de faţă, titular al unor multiple încălcări ale legii, acest agent economic a manifestat dispreţ faţă de orice demers administrativ pe care l-am întreprins până în prezent, culminând astăzi cu lovirea unui poliţist local”, a explicat primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

În cele din urmă, construcţia provizorie a fost dezafectată, iar zona a fost salubrizată şi igienizată.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi