Skip to content
Politică

Tărăboi în CGMB: consilier general USR, dat afară dintr-o ședință crucială

vivafm.ro

A fost tărăboi miercuri în Consiliul General al Municipiului București (CGMB): un consilier din partea Uniunii Salvați România (USR) a fost dat afară dintr-o ședință crucială.

Este vorba despre Ana Ciceală, îndepărtată de la ședința publică unde Narcis Copcă urma să susțină concursul pentru funcția de manager al spitalului Sfânta Maria, se arată un comunicat de presă remis PSnews.ro de către USR București.

Situaţia creată a fost prezentată de consiliera USR, Ana Ciceală, şi pe contul său de Facebook: „Discuția a pornit în momentul în care Narcis Copcă, singurul candidat în concurs, a intrat în sală și a spus că nu-și poate susține proiectul întrucât sunt ”persoane în sală care înregistrează”. Am încercat timp de 20 de minute să explic că ceea ce fac este perfect legal, am indicat și articolul și actul normativ. Degeaba. Am fost jignită de membrii comisiei (în special de doamna Monica Pop ale cărei limbaj și atitudine m-au șocat) și apoi escortată afară din sală de 3 (trei!) agenți de pază. Nu am fost lăsată să rămân în sală nici după ce am închis telefonul. După ce am ieșit din sală, am stat câteva secunde pe hol. Suficient cât să-l aud pe Narcis Copcă deschizând ușa și întrebând dacă am plecat. Abia când i s-a răspuns ”da” a intrat din nou în concurs. Ce era atât de secret oare la ședința aceasta? De ce nu am fost lăsată înăuntru? Probabil pentru că Narcis Copcă nu are răspunsuri la întrebările pe care voiam să i le adresez. Și de care oricum nu scapă”, a Ana Ciceală pe Facebook.

Absolut SCANDALOS! Am fost dată afară de la susținerea publică a proiectului de management de la spitalul Sfânta Maria….

Publicată de Ana Ciceala pe Miercuri, 13 Decembrie 2017

Tot acolo, Ciceală a postat filmulețul în care Narcis Copcă îi cere acesteia să oprească filmarea. Potrivit comunicatului USR Bucureşti, „Narcis Copcă este unul dintre cei mai controversați manageri de spital din București. De numele său se leagă suspiciuni grave de utilizare în interes personal a banilor publici, așa cum au arătat mai multe anchete de presă”. Totodată, „şedința în cadrul căreia se susțin proiectele de management este publică și poate fi filmată, conform Regulamentul aprobat prin Ordinul Ministru nr. 1520/2016: Art. 16 (3)”, mai transmit USR-iștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *