Skip to content
Politică

Tărăboiul din PSD, sub lupa lui Pieleanu: În opinia mea, este complet diferită situația!

rnews.ro

Sociologul Marius Pieleanu, miercuri seara, la postul de televiziune Antena 3, a tranșat situația din interiorul celui mai mare partid din România, Partidul Social Democrat.

Astfel, potrivit sociologului, ”este timpul ca președintele în exercițiu, Liviu Dragnea, să se adreseze poporului PSD-ist, să fie franc și deschis și să comunice cu sinceritate ce se întâmplă astăzi în interiorul PSD”.

”Că lucrurile nu stau deloc bine în PSD, știam de la începutul anului 2017. Este foarte probabil- și o spun nu doar ca o întărire a ceea ce a apărut în presă, ci ca o informație în sine- ca într-o perioadă relativ scurtă de timp, să se organizeze, pentru a se lămuri lucrurile, un Congres Extraordinar al PSD. Este timp ca președintele în exercițiu, Liviu Dragnea, să se adreseze poporului PSD-ist, să fie franc și deschis și să comunice cu sinceritate ce se întâmplă astăzi în interiorul PSD. Ar fi un moment de sinceritate foarte bine-venit atât pentru publicul PSD-ist care ar putea să se lămurească mai bine de ce Guvernul nu e în consens cu dorința partidului, dar și pentru o întărire a actualei poziții a președintelui PSD, Liviu Dragnea. Sunt multe voci care spun că Liviu Dragnea este din ce în ce mai puțin puternic în partid. În opinia mea, este complet diferită situația, dar pentru asta, este nevoie ca Liviu Dragnea să-și readucă aminte de cel care era acum câțitva ani, cel care făcea lucruri surprinzătoare, pozitive.” a spus Marius Pieleanu, la Antena 3.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *