Skip to content
București

Târg de Crăciun şi patinoar amenajate în cuva lacului din Parcul Drumul Taberei

facebook

Primăria Sectorului 6 a anunţat că bucureştenii se vor putea bucura în acest an de un târg de Crăciun în Parcul Drumul Taberei, acolo unde va fi amenajat şi un patinoar în cuva lacului.

În Sectorul 6 păstrăm magia Sărbătorilor de Iarnă. Astfel că toţi bucureştenii sunt invitaţi să se bucure de atmosfera de basm pe care o creăm la prima ediţie a „West Side Christmas Market”.

Târgul de Crăciun se deschide joi, 25 noiembrie, la ora 18.00, şi este organizat de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, în Parcul Drumul Taberei. Tot spectacolul fabulos se va desfăşura în cuva lacului de agrement. „West Side Christmas Market” va avea loc zilnic, până pe 26 decembrie, între orele 12:00 – 20:00, iar intrarea este gratuită. Singura rugăminte este să aveţi la voi certificatul verde. Aici puteţi avea parte de momente speciale, petrecute în familie, în aer liber, într-un decor de poveste, animat de colinde”, precizează primăria.

Bradul natural, înalt de 8 metri, împodobit cu fulgi de nea, steluţe şi leduri cu motive de sărbătoare va fi amplasat în ghiveci, în mijlocul târgului. Iar la finalul Sărbătorilor va fi replantat.

Un Moş Crăciun, înalt de cinci metri, sosit cu sania lui va completa peisajul, alături de alte personaje fantastice. Iar ca bucuria să fie completă, cei mici vor putea face plimbări cu trenuleţul şi se vor da în carusel.

Punctul de atracţie va fi însă patinoarul amenajat în cuva lacului, ce măsoară 1.000 mp. O oră de dat pe gheaţă va costa 10 lei, iar seria de două ore, 20 de lei. În weekend, tariful va fi de 25 lei. Cei care nu au patine le vor putea închiria cu 15 lei.

Din peisajul de la „West Side Christmas Market” nu vor lipsi vinul fiert, turta dulce, cozonacii, plăcintele şi alte bucate tradiţionale savuroase, pe care le veţi găsi aburinde, la cele zece food truck-uri.

De asemenea, 30 de căsuţe împodobite vor fi deschise pentru ca voi să vă găsiţi inspiraţia pentru cele mai şic cadouri. Meşterii vin şi ei cu noua colecţie de globuri pictate manual, clopoţei, coroniţe, decoraţiuni şi ornamente pentru brad.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *