Skip to content
Gorj Știri locale

Târgu Jiu: Chirurg ridicat de procurori chiar la ieșirea din gardă. În dulapul din cabinet avea 70.000 de lei, parfumuri și alcool

Facebook

Un chirurg de la Spitalul Județean din Târgu Jiu a fost ridicat de procurori exact când a ieșit din gardă, de la spital. El a fost reținut pentru că lua mită în mod repetat de la pacienți.

Când a fost ridicat de procurori și dus la audieri, doctorul tocmai ce își încheiase garda la spital.

În cabinetul său, într-un dulap de lemn, oamenii legii au găsit peste 70.000 de lei, dar și mai multe sticle de băuturi alcoolice, cafea, tutun și parfumuri, potrivit digi24.

Potrivit procurorilor, în numai 10 zile, medicul ar fi primit mită de la 9 persoane.

Maria Ciobanu, purtător de cuvânt al Pachetului de pe lângă Tribunalul Gorj: „Inițial au existat patru denunțători, patru martori denunțători care au conturat faptul că medicul chirurg respectiv condiționează actul medical pretinzând și primind sume de bani.

În perioada 6 – 16 iunie 2021 din administrarea parțială a probelor a rezultat că medicul chirurg a primit sume de bani și bunuri de la nouă persoane.

Medicul la un moment dat număra până la 600 lei de la un pacient. Nu erau sume fixe, deci el nu pretindea o anumită sumă, dar era nemulțumit evident, rezultă din probe, dacă sumele respective erau prea mici”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *