Skip to content
Politică

Târgul de Crăciun de la Sibiu și-a deschis porțile

Ziarul Unirea

Unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din ţară, de la Sibiu, s-a deschis în prezenţa a 10.000 de oameni. În Piaţa Mare, imagini cu o iarnă de basm sunt proiectate pe clădiri, o zonă este ocupată de patinoar, iar căsuţele au fost amplasate în aşa fel încât să formeze numărul 100.

Ediţia din acest an este specială şi va marca faptul că România va deţine preşedinţia CE a UE, astfel că pe o parte din zidurile clădirilor din Piaţa Mare se proiectează urări de sărbători fericite în majoritatea limbilor din lume.De asemenea, pe alte clădiri apar proiectate imagini care ilustrează o lume de basm, cu ninsoare şi brazi împodobiţi.

Organizatorii au amenajat şi un tren turistic care trece prin Strada Cetăţii, apoi pe pietonala Nicolae Bălcescu şi se întoarce în Piaţa Mare.

”Cei care au venit anul trecut în special, când am ajuns la un număr destul de mare, de 100 de standuri, s-a putut vedea că se încurcau în vizite. Până atunci, încercasem să încurcăm un pic vizitatorii, ca să petreacă mai mult timp aici, dar deja când am depăşit 100 de standuri a devenit mult mai complicat. Acum sunt 110 standuri, dar le-am organizat foarte bine. Sunt nişte linii drepte, care permit oricui să viziteze standurile la rând. Seara, mai ales, era greu să faci cumpărăturile pe care şi ţi le doreai. Mai e un joc organizatoric. Din aer, se vede că aceste căsuţe formează cifra 100, un joc de a face o legătură cu Anul Centenarului”, a spus Drăgan, potrivit mediafax.ro

Ediţia din acest an a Târgului de Crăciun se încheie în 3 ianuarie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *