Târgul din parcul Moghioroș și-a deschis porțile

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca
Sursa foto: Târgul de Crăciun Cluj-Napoca

Începe marea așteptare. A lui Moș Crăciun, desigur! Târgurile de sărbători își deschid porțile și în Capitală, iar cel din Sectorul 6 este cel care a dat tonul anul acesta! Joi seară a primit primii oaspeți.

Dealtfel, în tot orașul s-au făcut pregătiri. Iar vineri seară pe bulevardele principale vor fi aprinse decorațiunile și ghirlandele luminoase, care au costat anul acesta 7 milioane de lei. Târgul din parcul Moghioroș amenajat în lacul artifical, care e golit în timpul iernii, adună 65 de chioșcuri, care își așteaptă clienții cu mâncare tradițională, vin fiert, ciocolată caldă, dar și cu decorațiuni de Crăciun lucrate manual.

Fete: „Îmi place foarte mult cum e organizat târgul, decorațiunile, venim de 3 ediții de când se face și anul ăsta cred că e cel mai frumos. Am încercat vin fiert, sărmăluțe, dar suntem putin dezamăgite că că nu e niciun grătar.”

Fete: „Ne cumpărăm mâncarea de aici și este ok și ca preț, cu siguranță o să venim și zilele următoare.”

Reporter: Prețurile cum vi s-au păurt?

Fete: „Au fost chiar ok în comprație cu anii trecuți.”

După o zi grea de muncă, oamenii au venit la târg să se relaxeze. Cei mai mulți s-au încălzit cu un pahar de vin fiert sau o ciocolată caldă. Un pahar de vin fiert costă 12 lei, o ciocolată caldă 13 lei și o porție de sarmale cu mămăliguță, ca să nu plecați nemâncați, 25 de lei.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: