Tăriceanu, dezvăluiri periculoase din culisele PNL

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat că nu este neapărat greșit faptul că prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis citește de pe prompter atunci când este față în față cu alegătorii, sau ține un discurs.

Tăriceanu afirmă că cel mai grav lucru este că toate lucrurile pe care Iohannis le citește sunt scrise de Vasile Blaga.

„El e cititor de prompter și toate lucrurile care sunt scrise, dacă erau scrise de el era bine, dar i le scrie Blaga. Nu asta e problema, cea mai gravă problemă e că nu are personalitate politică, nu are cunoștințe și experiență politică și el conduce astzi partidul dus de mână și condus din spate de către Blaga, Predoiu și MRU”, a explicat Tăriceanu.

Tăriceanu a relatat că a discutat cu câțiva colegi liberali care și-au exprimat îngrijorarea față de situația „critică” a PNL în momentul de față.

„Am fost consternat să mă întâlnesc cu colegi din PNL care mi-au spus cu disperare, frustrare și dezamăgire: „ce facem? Partidul a început să fie condus de PDL și e acaparat de PDL”. A, deci v-ați trezit? Partidul mic înghite partidul mare. „Și noi ce facem? Cine preia conducerea”. Păi, uitați-vă la statut, le-am spus. „Noi ne alegem președintele după vechiul statut”, mi-au spus. Nu se mai poate, s-a dus”, a povestit Tăriceanu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: