Skip to content
Politică

Tăriceanu a anunțat cum va candida ALDE la alegerile de anul viitor

Co-președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că formațiunea pe care o conduce va candida la alegerile de anul viitor pe liste proprii, adăugând că nu va trata Partidul Social Democrat ca pe un adversar, ci ca pe un „potenţial partener”.

ALDE a decis ca la viitoarele alegeri să se înscrie pe liste proprii. Programul electoral al ALDE pentru perioada 2016-2020 va sublinia, în mod deosebit, identitatea sa ideologică şi deosebirile de viziune pe care le avem faţă de ceilalţi, faţă de partenerii noştri, sau faţă de cei care sunt astăzi în opoziţie„, a declarat copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu-Tăriceanu a subliniat că, deşi ALDE va candida la alegerile de anul viitor pe liste proprii, nu va trata Partidul Social Democrat ca pe un adversar, ci ca pe un „potenţial partener”.

ALDE se va adresa cu precădere electoratului liberal din România, cu toate acestea nu vom trata Partidul Social Democrat ca pe un adversar, ci ca pe un potenţial partener de guvernare într-o viitoare coaliţie social-liberală„, a arătat Tăriceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *