Skip to content
Politică

Tăriceanu a pus gând rău Televiziunii Române: „Propunerea e foarte simplă”

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu e decis: vrea TVR-ul în insolvență.

Astfel, Tăriceanu a anunțat în cursul zilei de luni, într-o conferință de presă că a redactat propunerea legislativă pentru intrarea TVR în insolvenţă,.
Copreședintele ALDE a afirmat totodata că își prezenta grupurilor parlamentare şi a precizat că este rândul Guvernului să ia măsuri complementare, potrivit Realitatea.net

„Eu cred că situaţia este într-adevăr una care necesită o acţiune rapidă şi sigur că după ce Parlamentul decide aceste lucruri, vine rândul Guvernului pentru a lua măsurile complementare pentru a redresa în mod efectiv situaţia la TVR „, a declarat Tăriceanu la sediul partidului, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că a redactat propunerea pe care o va prezenta luni grupurilor parlamentare.

„…propunerea e foarte simplă, se referă la două aspecte. Introducerea unui articol suplimentar care să poată permite consiliului de administraţie al TVR să ceară intrarea în insolvenţă şi o modificare suplimentară – pe perioada insolvenţei Consiliul de Administraţie va trebui să se rezume numai la supravegherea politicii editoriale. Administratorul judiciar este cel care face conducerea economică a societăţii pe perioada de insolvenţă”, a precizat copreşedintele ALDE.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *