Skip to content
Politică

Tăriceanu, alături de scriitorii de la Chişinău

Călin Popescu Tăriceanu s-a întâlnit sâmbată cu mai mulţi scriitori din Republica Moldova. Şeful Senatului le-a promis că va face eforturi pentru ca identitatea culturală a celor două ţări să rămână nealterată.

În opinia lui Tăriceanu, proiectele de ţară nu pot avea forţă dacă nu sunt susţinute de un mesaj cultural comun. Integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană este un astfel de proiect care are nevoie de cooperarea celor două ţări, a mai precizat şeful Senatului.

Călin Popescu Tăriceanu a mai mers la Chişinău şi în urmă cu câteva luni. Atunci s-a întâlnit cu preşedintele comisiei de politică externă din Parlamentul European şi mai mulţi comisari, pentru a discuta despre traseul european al Republicii Moldova.

4 comentarii la “Tăriceanu, alături de scriitorii de la Chişinău

    1. Da da, de-aia sinteti asa de innebuniti toti postacii lui udrea si ai lui iohannis. Va e frica de dezastru, pentru ca Ponta si Tariceanu sint iubiti cu adevarat de milioane de romani normali la cap care s-au saturat de hotiile si minciunile basisto-udriste.

    1. Mai usor cu „nimic nu se face” asta. Tariceanu a marit pensiile de doua ori si jumatate si salariul minim l-a dublat. Iar Ponta a dat inapoi tot ce a taiat Basescu si golanii lui sa faca parcuri prin paduri. Numai basistii incearca sa-i bage pe toti in aceeasi oala, ca se se salveze pe ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *