Skip to content
Politică

Tăriceanu anunță debarcarea lui Meleșcanu din fruntea Ministerului de Externe: ‘Voi propune remanierea lui. Percepţia creată îi afectează propria capacitate de lucru’

Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele ALDE și al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunțat, duminică seară, că în ședința de luni a Biroului Politic al formațiunii pe care o conduce va propune remanierea ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu.

Tăriceanu a precizat că îl apreciază pe Teodor Meleşcanu, arătând că schimbarea luivine în contextul opiniei publice nefavorabile ministrului.

 ”Mâine (luni, n.r.) voi propune înlocuirea din funcţie a ministrului de Externe. Cred că percepţia creată îi afectează propria capacitate de lucru. Îl apreciez personal, însă amândoi ştim cât este de greu să te lupţi cu percepţia publică”, a declarat liderul ALDE, la Antena 3, potrivit B1.

Tăriceanu a precizat că nu va participa la şedinţa conducerii ALDE, pentru că este în concediu.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că a analizat activitatea a opt miniştri, atât din PSD, cât şi din ALDE şi că va discuta propunerile de remaniere în cadrul Comitetului Executiv al PSD, care se reuneşte luni

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *