Skip to content
Politică

Tăriceanu anunță vremuri grele pentru Ponta

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu anunță vremuri grele pentru Victor Ponta.

În contextul discuției despre subiectul propagat de Traian Băsescu în spațiul public, cel al fostului ofițer acperit al SIE, Călin Popescu Tăriceanu spune că acest lucru îl va afecta pe candidatul PSD-UNPR-PC la Președinție, Victor Ponta.

„Pe Ponta îl va afecta acest subiect. Interesul lui Traian Băsescu este ca el să se metamorfozeze într-un fel de lider al opoziției. Pe Ponta îl va afecta în materie de imagine și credibilitate, în sensul acesta mă refeream”, a declarat Tăriceanu.

PSD trece prin momente grele în această perioadă. După ce Ecaterina Andronescu a fost acuzată în dosarul Microsoft, ați doi grei ai PSD, Viorel Hrebenciuc și Dan Șova, sunt urmăriți penal pentru infracțiunea de trafic de influență. Potrivit stenogramelor, Hrebenciuc i-ar fi promis lui Șova șefia PSD, în schimbul inițierii unui proiect legislativ privind amnistia și grațierea.

Astăzi, 21 octombrie, Sebastian Ghiță, Marian Vanghelie și Dan Șova s-au autosuspendat din PSD în cadrul ședinței Biroului Permanent Național.

4 comentarii la “Tăriceanu anunță vremuri grele pentru Ponta

  1. cu siguranta nu mai are credibilitate de foarte mult timp,in special de cand a mentionat ca nu a avut un plan de furt bine pus la punct!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *