Skip to content
Politică

Tăriceanu: „Asta nu mai e campanie electorală, e campania DNA-ului”

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că săptămâna aceasta campania electorală a fost ubmrită de „campania DNA”.

„În fiecare zi percheziții, în fiecare zi descinderi, cereri de încuviintare a arestării (..) săptămâna asta nu mai e campanie electorală, e campania DNA-ului. Ce să spun (..) toate dosarele au ajuns la maturitate acum. Fermentează în săptămâna asta din octombrie. Dosarul Microsoft care era de atâția ani acum a ajuns la maturitate”, a declarat Tăriceanu.

Fostul premier a mai declarat că principalul său contracandidat este prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis.

De asemenea, Tăriceanu a explicat că are multe probleme cu PSD-ul, însă „trebuie la un moment să găsești o punte comună”.

6 comentarii la “Tăriceanu: „Asta nu mai e campanie electorală, e campania DNA-ului”

  1. Asta este rezultatul campaniei pe care o face Basescu… Aceste actiuni care se intampla in tara sunt datorate prea „iubitului” nostru sef de stat . De ce tocmai acum DNA-ul functioneaza? DNA-ul este folosit cu scop de campanie politică. Dacă ne uităm în urmă înainte de defiinţarea PNL, ţintele erau liberalii. Odată cu desfiinţarea PNL au urmat cei de la PSD. Asa cum este el, cu viata personala pe care o are (cinci neveste, motoriceanu, razgandeanu… etc) este singura optiune pentru sefia Cotroceniului din cei 14 candidati.

  2. Asta e tara in care traim ! In 10 ani de mandat domnul Basescu nu a facut decat circ, iar acum ca sa isi ajute „protejata” a trecut la lucruri serioase. Folosirea DNA dupa bunul plac al domnului Basescu este doar o alta scamatorie. De ce sunt arestari doar in PSD ? Pentru ca PMP+ACL = mafia lui Base ! In caz ca va intrebati … Haideti sa schimbam ceva in tara asta si sa mergem intr-un numar cat mai mare la vot in asa fel incat sa nu ne mai plangem ca am fost furati. Aveti grija pe cine votati, cinci ani va trebui sa il suportam si cu bune, dar si cu rele. Din punctul meu de vedere domnul Tariceanu este singurul candidat care se tine departe de scandaluri si de mafie. Este unul dintre cei mai buni candidati avuti din ’90 pana in ziua de azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *