Skip to content
Politică

Tăriceanu, atac virulent la DNA: M-au supravegheat opt ani. Nici El Chapo nu a primit atâta atenție

inquamphotos.com
" "

Călin Popescu Tăriceanu critică, din nou DNA, sugerând că procurorii care au instrumentat dosarul său sunt incompetenți. Afirmația liderului ALDE vine în contextul în care dezbaterile privind dosarul penal care îl vizează trenează în Parlament de mai bine de jumătate de an.

Referitor la dosarul din Senat, eu nu am nicio problemă să mă prezint când colegii decid să pună pe ordinea de zi, chiar mă deranjează că se întârzie. Acest dosar este varianta de rezervă pe care procurorii au pregătit-o după prima achitare din primul dosar. O să trec şi peste asta şi probabil că o să vină cu varianta C, apoi D, apoi… doar DNA-ul ştie! Înţeleg că au o misiunea de a curăţa terenul pentru al doilea mandat al domnului Iohannis! Ei, băieţi, v-aţi găsit beleaua cu mine! Nu este nicio constrângere, nu este niciun şantaj, nici de la PSD sau de la vreun alt partid. Coaliţia funcţionează bine, deşi teoriile că ne rupem sau ne certăm au apărut încă de a doua zi după ce am făcut coaliţia şi am anunţat-o public„, a declarat Calin Popescu Tarideanu pentru Agerpres.

" "

 

2 comentarii la “Tăriceanu, atac virulent la DNA: M-au supravegheat opt ani. Nici El Chapo nu a primit atâta atenție

  1. Bravo, Taricene, tine-te tare si, din decembrie, la Cotroceni cu tine, ca altfel e bai mare, ne-au incalecat de tot nazistoizii astia!

  2. Ei, sa păstram proporțiile!
    Totuși, dar El Chapo era, oricum, mai cumințel, mai dat cu lumea, mai băga cate un bănuț la sărăcime și, mai ales, era familist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *