Skip to content
Politică

Tăriceanu, avertisment sumbru: DNA decredibilizează Parlamentul!

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, lansează un avertisment sumbru: Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) decredibilizează Parlamentul, prin cererile de ridicare a imunității.

Afirmaţiile au fost făcute, luni, în studioul Digi 24, în contextul deselor cereri de ridicare a imunității (trei numai în ultima lună).

Tăriceanu a afirmat că nu acceptă ideea celor care vorbesc despre renunțarea la imunitatea parlamentară. Pe cei care susțin renunțarea la imunitate, al doilea om în stat îi acuză de populism. Şeful Senatului a subliniat că imunitatea este prevăzută în cele mai multe democraţii europene.

„Nu este un privilegiu acordat parlamentarilor, este privilegiul cetăţenilor de a-şi păstra reprezentantul pe care l-au ales în Parlament. Dacă mergem pe aria populismului ieftin, atunci o să ne gândim să scoatem imunitatea parlamentară. Iar ceea ce se întâmplă în ultima vreme eu o interpretez ca pe o acţiune susţinută a DNA-ului de decredibilizare a clasei politice şi a Parlamentului, ca instituţie. Lucru foarte periculos”, a spus co-preşedintele ALDE.

1 comentariu la “Tăriceanu, avertisment sumbru: DNA decredibilizează Parlamentul!

  1. Cand va disparea acest dinozaur securisto-masono-comunist din peisajul romanesc, acest formolizat personaj cu educatie de jupan, ne-am saturat de el, trebuie reciclat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *