Skip to content
Politică

Tăriceanu avertizează: A crescut marea corupție, adusă de marile corporații din străinătate!

În România, s-a diminuat corupția mică, dar a crescut marea corupție, cea adusă de corporații, a declarat vineri Călin Popescu Tăriceanu, copreședintele ALDE.

Potrivit acestuia, cauzele ar fi salariile mici, anumite ”chestiuni ce țin de natura istorică a evoluției României” și anumite mentalități, informează Agerpres.

„Una din cauze, nu fac o listă exhaustivă, este proasta salarizare a celor care lucrează în administrația publică centrală sau locală, care este aproape un îndemn la corupție. Probabil că sunt și chestiuni care țin de natura istorică a evoluției României, de anumite mentalități, de o anumită ruptură de reperele moralei creștine care au avut loc în perioada comunistă când corupția a căpătat amploare. Atunci mica corupție era foarte răspândită. Astăzi, pe lângă mica corupție, care după părerea mea a început să se diminueze, a crescut marea corupție. Corupția la nivel instituțional, corupția adusă de marile corporații din străinătate”, a declarat Tăriceanu, potrivit agerpres.ro.

1 comentariu la “Tăriceanu avertizează: A crescut marea corupție, adusă de marile corporații din străinătate!

  1. FANDOSEALĂ DE OM CU TĂIEREA COYII CÂINELUI DINTR-O LOVITURĂ-ALÂTURI DE UNUL CORUPT DE MURII MAI ANUL DE ATÂȚIA FICAȚI CIURUIȚI! ADICĂ DUPĂ CE EL ȘI ALȚII AU ADUS COMPANIILE STRĂINE ÎN ȚARĂ SPRE A NE DISTRUGE! TOT PE NOI NE SCOATE CORUPȚI IPOCHIMENUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *