Skip to content
Alegeri Politică

Tăriceanu, candidatul coaliției la prezidențiale? Daniel Zamfir: Are cele mai mari șanșe să-l învingă pe Iohannis!

facebook.com

Daniel Zamfir, liderul ALDE pentru Senat a declarat, luni, pentru PSNews.ro că decizia lui Călin Popescu Tăriceanu de a candida la alegerile prezidențiale este ”foarte serioasă și binevenită”, iar reprezentantul Senatului va avea ”cele mai mari șanse” să câștige.

Eu cred că varianta candidaturii este una foarte serioasă și binevenită și sunt convins că (sic) Călin Popescu-Tăriceanu, candidat al alianței PSD-ALDE, în coaliție, are cele mai mari șanșe să-l învingă pe Iohannis. Este o părere personală ”,  a exprimat Daniel Zamfir.

De altfel, politicianul consideră că o ”candidatură unică” a lui Tăriceanu la președinția României, ”este categoric bună”.

Candidatura unică, candidatura coaliției, este categoric bună. Și cea de coaliție, văd că și de partea cealaltă se gândesc la o coaliție, nu? Cei doi lideri au vorbit tot timpul în spațiul public despre asta, n-au vorbit nici domnul Tăriceanu, nici domnul Dragnea despre o candidatură individuală. Ce știm până acum la nivelul declarației celor doi lideri, este că e de preferat o candidatură unică”, a afirmat senatorul.

Amintim că preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat pe 31 ianuarie  că se ”gândeşte serios” la o candidatură la alegerile prezidenţiale din acest an. El a mai spus că nu a fost luată o decizie dacă va candida din partea alianţei PSD-ALDE sau dacă va candida din partea formaţiunii pe care o conduce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *