Skip to content
Politică

Tăriceanu continuă războiul cu Băsescu

Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit luni la Antena3 despre propunerea sa de a îl suspenda pe Traian Băsescu în această perioadă, precizând că este încă de actualitate această intenție.

„Cererea de suspendare pe care am făcut-o este şi astăzi la fel de valabilă ca şi în urmă cu o lună”, a precizat şeful PLR.

Tăriceanu a vorbit despre importanţa alegerilor prezidenţiale, considerând că acţiunile preşedintelui Traian Băsescu, din ultima perioadă, reprezintă „o uriaşă diversiune”.

„Considerentele de conjunctură, de moment, de faptul că nu mai merită făcută suspendarea fiindcă preşedintele e pe ultima sută de metri de mandat sunt considerente pe care n-am avut cum să nu le analizez, dar le-am combătut de atunci şi cred că s-a făcut o greşeală că la momentul respectiv nu s-a luat hotărârea din partea membrilor parlamentului de a se semna cererea de suspendare şi a-i da curs”, a spus Călin Popescu-Tăriceanu.

„Ceea ce vedem acum, pe lângă toate încălcările comise, în termeni de politică nu reprezintă decât o uriaşă diversiune care face ca o ţară întreagă să nu discute decât despre chestiunea ofiţerului acoperit sau despre diversele arestări. Bineînţeles că timpul care ar fi trebuit să fie acordat pentru dezbaterea proiectelor candidaţilor tinde către o proporţie nesemnificativă”, a completat fostul premier.

Potrivit acestuia, cetăţenii vor avea de pierdut în urma diversiunilor create.

„Cetăţenii nu vor putea să deceleze, să vadă clar care este oferta, care sunt atuurile, care sunt punctele slabe ale candidaţilor. Alegerea preşedintelui nu e o chestiune de joacă”, a punctat Tăriceanu.

3 comentarii la “Tăriceanu continuă războiul cu Băsescu

  1. Basescu este un mincinos de prima clasa ! dar Tariceanu incearca sa se bage in seama aiurea .. sa isi mai faca si el putina publicitate!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *