Skip to content
Politică

Tăriceanu dă de pământ cu tehnocrații: „Păcat de primul ministru!”

" "

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu aduce critici grave la adresa miniștrilor din Guvernul condus de Dacian Cioloș.

Astfel, Tăriceanu a declarat, vineri, că se impune un guvern politic, arătând că ‘formula tehnocrată’ este cea mai proastă soluţie.

" "
" "

‘Cea mai proastă soluţie, cum s-a văzut, este această formulă tehnocrată. Sigur că se impune un guvern politic. Sunt convins că după alegerile viitoare guvernul va fi numai unul politic. Nu cred că cineva îşi va mai permită să se frigă cu această formulă nefericită”, a declarat jurnaliştilor Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE.

Mai mult, acesta consideră că din cauza timpului scurt până la alegerile parlamentare este aproape inutil orice demers de schimbare a Guvernului, „cu toate că după cum performează guvernul în acest moment singurul lucru pe care l-ar merita ar fi o moţiune de cenzură care să ducă la demitere”, informeaza Agerpres.ro

„Atât de proastă este performanţa. Cred că România nu a avut niciodată în ultimii 27 de ani un guvern cu o performanţă atât de slabă. Păcat de primul ministru. E un om pe care îl cunosc şi îl apreciez, însă echipa pe care a selectat-o sau i-a fost impusă, dictată, este una de un nivel absolut, aş spune, catastrofală”, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *