Skip to content
Politică

Tăriceanu desfiinţează principala temă de campanie a lui Iohannis

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu îi desființează președintelui PNL principala temă de campanie.

Klaus Iohannis a repetat în diferite rânduri faptul că ceea ce a reușit să facă la Sibiu este cartea sa de vizită, mai ales că orașul a devenit capitală culturală europeană.

Totuși, președintele PLR îi cere lui Iohannis să spună câți bani a primit de la Guvernul României pentru Sibiu.

Klaus Iohannis ar trebui să spună câţi bani a primit de la Guvernului României pentru Sibiu, a afirmat preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, în ediţia de duminică a emisiunii „Sinteza zilei”, comentând astfel cartea de vizită a primarului Iohannis, acum candidat la preşedinţie din partea PNL. 

„Cartea de vizită a domnului Iohannis este exclusiv legată de Primăria Sibiului. Sigur că funcţia de primar îţi dă ocazia să intri în contact cu cetăţenii, să iei parte la o serie de decizii mai puţin politice, mai degrabă administrative. De aici până a face saltul de candidat la preşedinţia României este un drum lung de tot”, a spus Tăriceanu. 

Multe din cele pe care le-a făcut Iohannis la Sibiu sunt făcute cu fonduri europene şi bani de la Guvern, a mai spus Tăriceanu, care a arătat că, în perioada când se afla în fruntea Executivului a acordat fonduri Sibiului, recent numit Capitală Europeană. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *