Skip to content
Politică

Tăriceanu despre campania prezidențială: este parazitată

Preşedintele Senatului și candidatul independent la prezidențiale, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că în plină campanie electorală se nasc mai multe subiecte, altele decât programele de țară ale candidaților, care sunt ca un parazit.

„Eu cred că declaraţia preşedintelui face parte din această categorie. Campania este parazitată de tot soiul de subiecte. Cât priveşte Lukoil, sigur, compania trebuie să respecte legislaţia, dar atitudinea preşedintelui este total deplasată. Victor Ponta a intervenit responsabil, dar procuratura trebuie să își facă treaba. El (n.r. – președintele Traian Băsescu) are subiecte minore. Haideti sa vedem de cand a intervenit subiectul cu ofiterul acoperit. Daca era cineva in aceasta situatie ori spui cine este si problema se inchide, ori, daca arunci povestea asta ca o bomba si nu se intampla nimic nu poti spune decat ca este un presedinte iresponsabil sau arunca este o alta diversiune”, a declarat Tăriceanu la Antena 3.

1 comentariu la “Tăriceanu despre campania prezidențială: este parazitată

  1. Domnul Tariceanu v-a conduce acest stat ca un profesionist. Nu ca un ucenic care cand nu are ce face iese pe post si mai declara ceva. Este pacat sa vedem asemenea gafe ale unui presedinte la Tv. Ne-am saturat de atatea tampenii spuse public care afecteaza tara in mod direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *