Skip to content
Politică

Tăriceanu, despre informarea Parchetului pentru Ariton

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că a primit informarea privind avizul pentru urmărirea penală în cazul lui Ion Ariton, însă dosarul a fost retrimis Parchetului.

”Am primit informarea Parchetului pentru Ariton, însă a fost retrimis Parchetului pentru că lipsește un bordero în care să scrie ce conține dosarul, să nu existe riscul apariției unor piese importante”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

”Au fost retrimise la procuratură pentru o operațiune care să nu ne creeze probleme ulterior. În această dimineață am primit dosarele. Ele vor fi aduse în bună regulă și introduse pe circuitele prevăzute de regulament”, a mai declarat șeful Senatului.

Întrebat ce urmează să se întâmple cu solicitarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, şeful Senatului a declarat că solicitarea comisiei juridice trebuie să fie repartizată de către Biroul Permanent, informează curierulnational.ro

”Biroul Permanent trebuie să repartizeze solicitarea comsiei juridice”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut, luni dimineață, aviz de încuviințare a urmăririi penale în cazul lui Ion Ariton în dosarul ”Gala Bute”.

Sursă foto debanat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *