Skip to content
Politică

Tăriceanu, despre OUG pe justiţie: E un bau-bau care a ajuns să-i convingă şi pe cei de la Bruxelles

b1.ro

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi seară, că povestea cu ordonanţele pe justiţie e ”un bau-bau” care a ajuns să convingă şi liderii europeni de la Bruxelles. Tăriceanu susţine că aceştia aveau cu siguranţă informaţii despre abuzurile care s-au înregistrat în justiţia din România, dar nu au cum să recunoască deoarece ar însemna sfârşitul carierei lor politice. În plus, liderul ALDE afirmă că declaraţiile politice care se fac în aceste zile trebuie interpretate în cheia electorală, după alegeri urmând a se mai calma lucrurile.

”Ăsta e bau-bau care a ajuns să-i convingă şi pe ăştia de la Bruxelles. Sunt diverşi caraghioşi care citesc şi ei câte un titlu. E un subiect pe care nu-mi place să îl discut”, a spus Tăriceanu, joi seară, la Antena 3, întrebat despre ordonanţele pe Justiţie pe care ar intenţiona să le adopte Guvernul.

Tăriceanu a vorbit despre raportul MCV care, timp de 11 ani, a evidenţiat progresele pe care le-a făcut România.

” Timp de 11 ani, rapoartele anuale ale echipei care funcţionează în momentul de faţă sub autoritatea domnului Timmermans au spus că România a făcut progrese importante, dar mai trebuie să facă. Noi am avut patru borne la început, noi ne apropiam de bornă, hop pleca şi borna mai încolo”, a spus Tăriceanu, scrie news.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *