Skip to content
Politică

Tariceanu despre PNL: Furnizeaza firma sub care continua partidul de suflet al lui Traian Basescu

Presedintele Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a fost intrebat in emisiunea Punctul de Intalnire de la Antena 3 despre afirmatia pe care a facut-o la Arad, unde a spus ca PNL este un partid basist. Liderul ALDE a precizat ca PNL se comporta ca un partid de sorginte basista, nefacand altceva decat sa furnizeze firma sub care continua pe scena politica partidului de suflet al lui Traian Basescu, PDL.

Pentru ca, in momentul de fata, si Aradul e un exemplu dintre cele mai elocvente, organizatiile PNL au fost preluate de PDL. Si in momentul de fata si la nivel central si local, PNL se comporta ca un partid de sorginte basista. Aceleasi jigniri, acuze permanente, lipsa argumentelor.

Practic, PNL si-a pierdut identitatea si in momentul de fata nu face decat sa furnizeze firma sub care sa continue partidul de suflet al lui Traian Basescu”, a declarat Calin Popescu-Tariceanu.

3 comentarii la “Tariceanu despre PNL: Furnizeaza firma sub care continua partidul de suflet al lui Traian Basescu

  1. Declaratia copresedintelui ALDE vine in contextul in care, in momentul de fata, si Aradul e un exemplu dintre cele mai elocvente, organizatiile PNL au fost preluate de PDL.

  2. PNL-ul si-a pierdut liberalismul si a fost absorbit de PDL. Din pacate PNL-ul, care nu-si merita numele de partid liberal, se comporta exact cum se comporta PDL-ul lui Basescu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *