Skip to content
Politică Știri

Tăriceanu despre Tudorel Toader: Nu cred că nu a făcut treabă, poate nu a făcut destul după unii. Întotdeauna dacă vrei să-i găsești unuia bube în cap, îi poți găsi

Călin Popescu-Tăriceanu, președintele ALDE, a declarat, marți seara, că nu crede că Tudorel Toader nu a făcut treabă la Ministerul Justiției, precizând că „întotdeauna dacă vrei să-i găsești unuia bube în cap, îi poți găsi”, informează b1.ro.

Astăzi, Tudorel Toader pare să nemulțumească pe toată lumea. Dacă va fi o decizie la nivelul primului ministru, la nivelul CEx al PSD, nu știu. Mâine se va discuta cel mai probabil moțiunea simplă depusă de opoziție pe justiție. Eu n-am să votez niciodată un demers împotriva unui membru al Guvernului pe care și noi îl susținem. Nu cred că Toader nu a făcut treabă, poate nu a făcut destul după unii. Întotdeauna dacă vrei să-i găsești unuia bube în cap, îi poți găsi. Cred că această moțiune pică prost, pentru că nu aș vrea prin votul nostru să le dăm satisfacție celor de la opoziție”, a subliniat liderul ALDE.

Publicația g4media.ro  notează că,potrivit unor surse, moțiunea simplă împotriva lui Toader ar putea fi dezbătută și votată miercuri în Senat, chiar în ziua în care este programată o ședință a Comitetului Executiv al PSD care are pe agendă inclusiv remanierea ministrului Justiției.

„Unele nemulțumiri le înțeleg și altele nu le înțeleg” în legătură cu Tudorel Toader, a declarat Tăriceanu.

Nu în ultimul rând, liderul ALDE a spus că în coaliție a fost stabilit un calendar în baza căruia la 1 martie trebuia încheiat subiectul justiție, dând asigurări că nu sunt disensiuni între el și Liviu Dragnea, partenerul de coaliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *