Skip to content
Politică

Tariceanu despre viitorii ministri PLR: „Ii sustin pe toti colegii mei care au o carte de vizita profesionala si politica care ii recomanda”

Presedintele Senatului si al PLR, Calin Popescu Tariceanu, spune ca trebuie sa existe o anumita flexibilitate pentru ca PLR sa intre la guvernare, ezitand sa dea detalii despre numele si portofoliile pe care le va primi partidul sau..

Intrebat cand se va stabili ce ministere va primi PLR, Tariceanu a spus: „Nu pot sa va dau un raspuns in aceasta privinta. O sa discutam in cadrul coalitiei, al USL”.

In ceea ce priveste portofoliile pe care si le-ar dori partidul sau, Tariceanu a precizat ca „lucrul acesta face obiectul discutiilor preliminare. Nu e normal sa dezvaluim lucrurile de acest gen in momentul de fata. Am pune presiune inutil pe parteneri si nu vad de ce am face asa ceva, mai ales ca trebuie sa existe o anumita flexibilitate. In momentul in care faci un anunt public sigur ca se dezechilibreaza continutul discutiei”.

Referitor la o posibila nominalizare a lui Nicu Marcu, deputat PLR, la Ministerul de Finante, Calin Popescu-Tariceanu a precizat ca „ii sustin pe toti colegii mei care au o carte de vizita profesionala si politica care ii recomanda”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *