Skip to content
Politică

Tăriceanu dezvăluie ce îl trage în jos pe Iohannis

Șeful Senatului și candidat independent la prezidențialele din 2014, Călin Popescu Tăriceanu, a explicat într-un interviu acordat RFI care sunt punctele nevralgice ale lui Iohannis și care trag în jos pe prezidențiabilul ACL.

Tăriceanu este convins că îi va lua fața lui Klaus Iohannis și va intra în turul doi al alegerilor prezidenţiale, având în vedere că acesta din urmă ”pierde teren, pentru că face gafe, lipseşte din dezbaterile publice şi citeşte de pe prompter.”

În opinia lui Tăriceanu, Klaus Iohannis „sigur că are beneficiul unor structuri politice, care sunt în spatele lui, însă gafele pe care le face permanent, absenţa din dezbaterile publice, incapacitatea unui discurs propriu, în afară de ceea ce citeşte pe prompter, ajutat de domnul Blaga, îl fac să piardă teren, în afară de incertitudinile şi îngrijorările pe care le creează în rândul electoratului propriu scandalul al cărui actor este, mă refer la incompatibilitatea semnalată de Agenţia Naţională de Integritate.”

Șeful Senatului a mai precizat că problema lui Iohannis cu ANI ”l-a făcut să scadă semnificativ în ultima perioadă şi este pe o tendinţă de scădere. Nu mai vorbesc de iresponsabilitatea deciziei de a se angja într-o campanie electorală, ştiind că are această problemă majoră de incompatibilitate, care poate în orice moment să-l scoată din cursă.”

5 comentarii la “Tăriceanu dezvăluie ce îl trage în jos pe Iohannis

  1. Domnule Tariceanu aveti atitudinea unui scolar!!!poate ca Iohannis citeste de pe promter,dar si dumneavoastra cred ca invatati povestea de acasa!!! dati dovada de incapabilitate amandoi!! nu sunteti in masura sa conduceti aceasta tara

    1. Diferenta este ca Tariceanu a mai condus tara asta, si inca a facut-o bine, in timp ce Iohannis de-abia un oras. Dar basistilor le e greu sa recunoasca asta.

  2. Nici Tariceanu si nici Iohanis nu sunt capabili sa conduca o tara! Chiar daca Tariceanu a mai avut o data aceasta sansa, a doua oara romanii nu vor mai fi prostiti!

  3. Aveti perfecta dreptate domnule TARICEANU pe langa faptul ca Iohanis a comis indeajuns de multe gafe incat sa isi pateze imaginea si sa ne faca sa ne indoim de calitatile sala pentru postul de la Cotroceni , acesta nu are nici experienta necesara ca sa nu ai comparam postul de primar cu cel de sef al senatului. Prin simplu fapt ca domnul Tariceanu candideaza ca si independent ne demonstreaza si transparenta de care da dovada neavand ramnificatii politice nicive pentru societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *