Skip to content
Politică

Tăriceanu dezvăluie cine ar putea controla PNL: Centrul de comandă nu e la președinte

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, a vorbit despre jocurile de culise din interiorul Partidului Național Liberal. Fostul premier consideră că președintele Iohannis nu deține controlul asupra partidului, ci ar fi vorba de o „serie de instituții”.

„L-am ascultat și l-am auzit pe domnul Bodea, care e foarte suparat. Declarațiile lui au deranjat conducerea PNL. Problema mare pe care o vad este urmtoarea – cineva nu poate sa ia lumina de la Cotroceni. Ei mai degraba iau intuneric. Toate actiunile dirijate de la Cotroceni au eșuat. PNL a scazut in sondaje, la fel ca si presedintele.

Centrul de comanda nu e la presedinte. Eu am mare indoieli ca presedintele Iohannis este in control. Eu cred ca este in afara acestui joc si sunt o serie de institutii de forta si sunt scapate de sub orice fel de control democratic. De sub un control democratic. Asta e gravitatea situatiei in care ne gasim. Si aceasta este o alta forma de coruptie. Gravitatea situatiei in Romania aceasta este. Avem institutii care par sa functioneze dupa propriile reguli”, a declarat președintele Senatului, Tăriceanu, într-o intervenție telefonică la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *