Skip to content
Politică

Tariceanu explică ce se va întâmpla cu ACL după prezidențiale. Cine conduce alianța în realitate

Președintele Partidului Reformator Liberal și candidat la alegerile prezidențiale din această toamnă, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit într-un interviu acordat dcnews.ro despre ce s-ar putea întâmpla cu Alianța Creștin Liberală după alegerile din luna noiembrie.

”PNL și PDL se vor despărți după alegeri”, a precizat tranșant Tăriceanu.

”Trebuie să ținem cont de situația internă din ACL, care este una extrem de nemulțumitoare pentru PNL. Sunt multe nemultumiri in ACL, liberalilor nu le convine dominatia pe care PDL a început sa o exercite asupra lor. Blaga il domina pe Iohannis. Uitati-vă cum l-a pus sa se raporteze la ultimele probleme, de exemplu, suspendarea din 2012. Iohannis a preluat discursul lui Blaga. Lucru pe care l-a remarcat pana si dl Antonescu, care a zis ca Iohannis e candidatul PDL ului”, a explicat șeful Senatului.

Cu privire la zvonul conform căruia Ludovic Orban s-ar pregăti să preia conducerea PNL după alegerile prezidențiale, Tăriceanu a precizat următoarele: ”Ludovic Orban și-a luat demult rolul de lider, are câțiva susținători fără îndoială. Dar cred că ar fi o caricatura. Dl. Blaga nu este o caricatură, este un om cu experiență, hârjit prin toate, ceea ce l-a ajutat să pună mâna pe această construcție ACL. Iohannis este atât de inabil că a ajuns să se transforme în candidatul lui Băsescu.”

”Iohannis a fost candidatul PSD pentru funcția de prim- ministru, acum este candidatul PDL. Iohannis nu știe nimic, e complet novice, e ca un elefant pe o masă cu bibelouri. Se schimbă după cum bate vântul (n.r.: referindu-se la Klaus Iohannis)”, a mai precizat șeful PLR.

4 comentarii la “Tariceanu explică ce se va întâmpla cu ACL după prezidențiale. Cine conduce alianța în realitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *