Skip to content
Politică

Tăriceanu, Dragnea și Tudose, gest DESCALIFICANT lângă catafalcul Regelui Mihai FOTO

Românii și-au condus pe ultimul drum, sâmbătă, ultimul lor rege, Regele Mihai, moment care a fost pregătit impecabil de către actualul șef de cabinet al lui Mihai-Viorel Fifor, ministru al Apărării, și anume generalul Gelaledin Nezir.

Însă, un gest descalificant a venit chiar din partea unor oficiali români. Mai exact, capete încoronate, demnitari, veterani de război etc., cu toţii au stat în picioare când preşedintele Iohannis şi reprezentanţii Familiei Regale i-au adus un omagiu Regelui Mihai. Mai puţin Tăriceanu, Dragnea şi premierul Tudose care s-au aşezat rapid pe scaune.

„E trecut de miezul nopţii, aşa că vreau să vă atrag atenţia asupra unui minut din înregistrarea de mai jos din 16.12.2017, ora 10.

La momentul 0:09:17 al înregistrării, Preşedintele Ţării, Klaus Iohannis şi cu soţia sa Carmen apar pe ecran, venind spre Sala Tronului de la Palatul Regal. 
La momentul 0:09:29, când intră în sală, toţi cei prezenţi se ridică în picioare.
La momentul 0:09:35, primul care se aşază pe scaun este preşedintele Senatului, CPT. După 3 secunde face acelaşi lucru şi consoarta sa.
La momentul 0:09:45, a treia persoană care se aşază pe scaun este preşedintele Camerei Deputaţilor, LD.

La momentul 0:10:00, după oarece discuţii cu vecinii săi, deja bine înfipţi cu fundul în scaune, se aşază şi premierul MT.
În tot acest timp, restul audienţei aflate la eveniment, de la capete încoronate ale monarhiilor la membri ai Caselor Regale din Europa şi din lume, de la ambasadori şi personalităţi de cultură la veterani de război aşteaptă TOŢI, fără nicio excepţie, respectuos, în picioare. 
Gestul făcut de cei 3 demnitari români şi a 5-a nevastă a unuia dintre ei nu este doar o gafă impardonabilă, ci de-a dreptul o mârlănie şi un ţopism fără margini.
Sper ca televiziunile care se respectă să redea cu atenţie aceste secvenţe de un grobianism absolut„, atrage atenţia, pe Facebook, sibianul Laurenţiu Theodoru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *