Skip to content
Politică

Tariceanu explică ce se ascunde în spatele temei legate de prezidențiabilul ofițer acoperit

Președintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit duminică la Antena3, despre cum încearcă Traian Băsescu să se eschiveze de la subiectul suspendării, promovând ideea existenței unei ofițer sub acoperire printre prezidențiabili.

”Băsescu este un maestru al diversiunilor. În loc să vorbim  de suspendare, vorbim de ofițerul acoperit.

Nu putem să vorbim despre un președinte în cazul lui Băsescu când vine cu astfel de declarații, care urmăresc clar crearea unei diversiuni. Băsescu urmărește să discrediteze un candidat. Nu cred că este cazul. Ideea în sine este foarte gravă. Dacă avea aceste informații mai demult trebuie să le facă publice. Dacă le avea și nu le-a prezentat, vorbim de un caz patologic”, a precizat Tăriceanu.

„Vă mărturisesc că am observat la Traian Băsescu o atracţie pentru a lucra cu serviciile secrete, cred că mai mult decât este nevoie. Eu nu sunt adeptul minimalizării rolului serviciilor.

România, având două servicii solide, foarte bine puse la punct. Şi nu o zic eu, ci partenerii noştri externi. Nu cred că au vreun interes să laude sistemele noastre de servicii. De la a folosi informaţiile în scop de interes naţional până la folosirea lor în interese personale e un pas mic. Ştiu că nu o dată i s-a întâmplat să se lovească de un refuz.”, a mai precizat șeful PLR, încercând să transmită că întreg demersul lui Băsescu și lansarea temei legate de existența unui ofițer acoperit printre prezidențiabili este o diversiune.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *