Skip to content
Politică

Tăriceanu explică în premieră de ce a avut cinci soții

Candidatul independent la alegerile prezidenţiale, Călin Popescu Tăriceanu, a decis să explice în premieră un subiect sensibil din viaţa sa personală, pentru care a fost ironizat în dese rânduri de către adversarii politici. Tăriceanu a explicat în cadrul unui scurt material video postat pe pagina sa de facebook de ce a fost căsătorit atât de des și anume de cinci ori.

„Spre deosebire de alţi bărbaţi care au avut o nevastă şi mai multe legături extraconjugale, eu am preferat cu femeile pe care le-am iubit să mă şi căsătoresc„, spune Tăriceanu într-un clip postat sâmbătă pe Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu se află la a cincea căsătorie, cea mai recentă nuntă având loc anul trecut, la începutul lunii aprilie.

5 comentarii la “Tăriceanu explică în premieră de ce a avut cinci soții

  1. Si mai mult decat atat, pe nici una nu a facut-o europarlamentar, de exemplu. Nici vicepresedinta P.E. Nici ministru la transporturi ca pe fina. De fapt, nici nu se stie bine cum le cheama si cu ce se ocupa. Si asta intr-o zona unde amantele ajung chiar si purtatoare de cuvant ! Din partea mea, tot respectul !

  2. a avut cinci sotii pentru ca nu a fost capabil sa tina doar una langa el , i-a placut probabil sa insele si sa minta , asa va face si daca va fii ales presedinte , va mintii si va insela!

  3. Tăriceanu este singurul candidat de dreapta care propune un proiect politic ambitios si realist: „România, a şaptea putere a Uniunii Europene”. Toţi ceilalţi contracandidaţi ai lui Tăriceanu,au grave carenţe educaţionale şi de instrucţie.

  4. Nu au nici o treaba viata politica cu viata personala. Conteaza doar realizarile pe care acesta le-a avut in timpul mandatului de premier si nu numai. Bunastare si respect!

  5. Viata personala nu trebuie amestecata cu viata profesionala. Din punct de vedere profesional Tariceanu si-a respectat datoria fata de cetateni. Viata sa personala nu afecteaza cu nimic buna activitate pe care acesta a intreprins-o in falosul cetatenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *