Skip to content
Politică

Tăriceanu face o dezvăluire în premieră. Cum își cataloghează adversarii politici

Candidatul la alegerile prezidențiale, Călin Popescu Tăriceanu, a fost prezent duminică seară Antena3, ocazie cu care a făcut o mărturisire în premieră despre perioada în care a ajuns la Palatul Victoria.

”Am intrat în Palatul Victoria și biroul primului-ministru era gol, nu erau nici măcar scaune. Erau doar urmele de mobilă mutată. Unul din primele lucruri pe care le-am făcut a fost să creez un birou demn acestei funcții. Biroul primului-ministru l-am gândit să fie unul cu o anumită amprentă. La Cotroceni nu m-am gândit încă”, a mărturisit Tăriceanu.

Șeful Senatului a precizat că a fost de câteva ori în biroul lui Băsescu de la Cotroceni, iar impresia nu a fost una tocmai una. ”Am fost de câteva ori în biroul Președintelui, are o aliură prăfuită, depășită. Sigur că nu se pretează o mobilă modernă, dar se poate să îi fie dat o aură mai primitoare”, a explicat Tăriceanu.

Cu privire la subiectul unei a treia suspendări, lansată de curând, președintele PLR a precizat că ” a inițiat a treia suspendare ca o lecție de comportament pentru viitori președinți.”

”Președintele trebuie să fie un factor de coagulare, un mediator, cu obligația de a fi echidistant, neutru, imparțial. El nu are voie să fie jucător. Când ți partea unui partid, își pierzi credibilitate. Ca Președinte ai obligația de a promova interesul național, iar acest lucru îl faci când nu ești membru sau lider politic al unuia dintre partide”, a mai adăugat Tăriceanu. 

Cu privire la cum își caracterizează adversarii din lupta pentru Cotroceni, prezidențiabilul PLR a făcut următoarele precizări:

Victor Ponta-  ”Mai tânăr, dar cu perspective.”

Klaus Iohannis- ”Bun de primar de municipiu.”

Kelemen Hunor- ”Un om politic serios, de cuvânt.”

Dan Diaconescu- ”Un demagog și un populist.”

Monica Macovei- ”O mentalitate și un comportament de procuror de procuror în politică.”

Teodor Meleșcanu- ”Un diplomat cu ștate vechi de activitate.”

3 comentarii la “Tăriceanu face o dezvăluire în premieră. Cum își cataloghează adversarii politici

  1. Asa a procedat cind ai intrat in Ministerul Industriei si Comertului ai aruncat o mobila care cadra pentru altii si ai adus chiciuri supravegheat la acea vreme de mama ta
    Nu ai intrebat daca sunt bani daca sunt posibilitati ai comandat, eram acolo prezent si stiu.
    Referitor la cabinetul Primului Ministru de ce nu l-ai intrebat pe Nastase parca el ocupase acel cabinet tot Basescu este de vina
    Cind nu ai bani tu ai vrea sa fie pe placul tau biroul iti sta in git ce este
    As vrea sa dea publicitati Presedintele si intilnirile cu tine in 2 perioade 2004-2007 si 2007-2008

  2. Ma bucur ca n-a pomenit nimic despre tiitoarea din Plescoi zisa si udrea,se vede ca boss Tariceanu are si el limitele lui…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *