Tăriceanu a găsit explicația pentru lipsa de experiență a lui Iohannis

Candidatul independent la prezidenţiale, Călin Popescu-Tăriceanu, continuă seria atacurilor la adresa contracandidatului din partea ACL, Klaus Iohannis.

Preşedintele Senatului este de părere că primarul Sibiului nu are experienţa politică necesară pentru a ocupa funcţia de preşedinte, calitatea de primar al Sibiului nefiind elecventă într-o cursă prezidenţială.

“Credeţi că la Cotroceni ai timp să te califici la locul de muncă? Primăria Sibiului presupune, în primul rând, acte administrative, mai ales la Sibiu, politica-i aproape zero, pentru că partidul domnului Iohannis avea o largă majoritate, nu avea probleme, nevoie de abilităţi politice deosebite”, a explicat președintele PLR.

“Aşadar nu vii în postura asta fară o experienţa politică prealabilă, când n-ai fost nici măcar parlamentar, nimic, nu poţi să ocupi o funcţie de acest gen pe ideea că merg acolo şi o să fac eu o figura cât de cât bună, ca la fotbal. Cotroceniul nu este şcoala profesională şi calificare la locul de munca”, a declarat Tăriceanu la Digi24.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: